Anunță-mă când acest produs este disponibil
Bucură-te de toate avantajele tehnologiei de ultimă oră și de designul magnific al vaselor Zepter. Mulțumită tehnologiei cu circuit închis de la Zepter, lichidul nutritiv rămâne în interiorul vasului, iar preparatele tale se gătesc în suc propriu fără a mai fi nevoie să adăugi apă suplimentară.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fără grăsimi nocive, cu conţinut caloric redus şi cu o concentraţie mai mare de vitamine, minerale şi proteine. Metoda de gătire păstrează valorile nutritive, biologice şi organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele în mod inutil în apă şi prăjim alimentele la temperaturi excesive, în grăsimi încinse periculoase. Datorită celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gătită fără adaos de apă sau grăsimi, la temperaturi reduse, păstrând astfel nutrienţii naturali şi proprietăţile sănătoase.
Înregistrează-te GRATUIT și beneficiază de privilegiile calității de membru:
Achiziționează la prețuri privilegiate - reduceri de la 5% până la 40%.
Înregistreaza noi membri și poți câștiga un premiu de până la 10%.
Vînde produsele Zepter și poți câștiga comisioane de până la 40%.
Nivel de Reducere
+
Număr de Membri
Nivel de Reducere
-
-
1
2
2
4
10
10
Înscrierea în ZepterClub este gratuită și nu implică obligații!
Prețul de vânzare | 2588,20 Lei |
ZepterClubⓘpreț | 2329,38 Lei |
Cantitate | |
Discount -10% | -258,82 Lei |
Preț total | 2329,38 Lei |
Prezentare generală
Bucură-te de toate avantajele tehnologiei de ultimă oră și de designul magnific al vaselor Zepter. Mulțumită tehnologiei cu circuit închis de la Zepter, lichidul nutritiv rămâne în interiorul vasului, iar preparatele tale se gătesc în suc propriu fără a mai fi nevoie să adăugi apă suplimentară.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fără grăsimi nocive, cu conţinut caloric redus şi cu o concentraţie mai mare de vitamine, minerale şi proteine. Metoda de gătire păstrează valorile nutritive, biologice şi organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele în mod inutil în apă şi prăjim alimentele la temperaturi excesive, în grăsimi încinse periculoase. Datorită celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gătită fără adaos de apă sau grăsimi, la temperaturi reduse, păstrând astfel nutrienţii naturali şi proprietăţile sănătoase.
Prezentare
Imaginează-ți că pregătești o tocană mediteraneană cu ardei, dovlecei, linte, paprika dulce-afumată și cimbru, sau un gumbo Cajun de pui, sau poate un bourguignon tradițional din carne de vită, fără adaos de ulei și apă și la temperaturi joase. Rezultatul final va fi o farfurie gustoasă, deosebit de apetisantă pentru ochi, deoarece culoarea, forma și textura naturale ale alimentelor rămân intacte.
DE CE GAMA MASTERPIECE?
Materiale de cea mai înaltă calitate: Oţelul inoxidabil de cea mai înaltă calitate 316L folosit în producţia vaselor pentru gătit este folosit şi pentru aplicaţii unde materialul contează cel mai mult: instrumente chirurgicale, implanturi, ceasuri exclusiviste şi alte produse de lux. Acest tip specific de oţel este neporos, nu arde mâncarea pe durata gătirii, nu se oxidează, nu reţine mirosurile de mâncare, nu cauzează alergii şi este uşor de curăţat. Aceste calităţi sunt ideale pentru gătirea mâncării într-un mod sănătos.
Design ingenios: Capacul Zepter se potriveşte perfect pe marginea vasului, sigilând-o ermetic pentru a crea un proces de gătire cu Circuit Închis. Capacul multifuncţional poate fi folosit şi ca suport pentru a servi masa.
Dacă se adaugă şi capacul Syncro-Clik®, vasele de înaltă calitate se transformă într-o experienţă turbo de gătire (se transformă în clasicele oale sub presiune).
Siguranţă: Cu design ergonomic pentru utilizare confortabilă, mânerele Zepter nu se supraîncălzesc astfel încât nu vă puteţi arde pe durata preparării mâncărurilor. Sunt sigure pentru folosirea în cuptor, caz în care se încălzesc şi trebuie manevrate cu atenţie. Sprijinarea capacului pe unul dintre mânere este o soluţie inteligente şi practică.
Gătit sănătos la temperaturi scăzute: Baza fiecărui vas pentru gătit este confecţionată din 3 straturi metalice pentru inducţia, acumularea şi conducerea de căldură. O maşină unică de presare care depăşeşte 2000 de tone presiune este folosită pentru a îmbina cele trei straturi de la bază cu corpul vasului pentru a face imposibilă separarea. Baza vasului acumulează căldură chiar şi din cea mai mică sursă de energie şi transferă căldura în mod uniform în vas, în timp ce proprietăţile conductive permit gătirea la o temperatură necesară astfel încât procesul de gătire se face la temperaturi scăzute. Gătirea la temperaturi scăzute este esenţială pentru protejarea nutrienţilor mâncării de la distrugere, cum este cazul în care mâncarea este gătită la temperaturi înalte, economisind, cu această ocazie, energie cu până la 70%.
IMPORTANT: Pentru a beneficia de garanția de 30 de ani, vă recomandăm să deconservați toate vasele înainte de utilizare (respectiv să le curățați cu detergenții speciali Zepter așa cum este prezentat în videoclipul de mai jos).