Anunță-mă când acest produs este disponibil
Înregistrează-te GRATUIT și beneficiază de privilegiile calității de membru:
Achiziționează la prețuri privilegiate - reduceri de la 5% până la 40%.
Înregistreaza noi membri și poți câștiga un premiu de până la 10%.
Vînde produsele Zepter și poți câștiga comisioane de până la 40%.
Nivel de Reducere
+
Număr de Membri
Nivel de Reducere
-
-
1
2
2
4
10
10
Înscrierea în ZepterClub este gratuită și nu implică obligații!
Prețul de vânzare | 811,30 Lei |
ZepterClubⓘpreț | 746,40 Lei |
Cantitate | |
Discount -8% | -64,90 Lei |
Preț total | 746,40 Lei |
Prezentare generală
Prezentare
S-a dovedit ştiinţific că fierberea alterează şi distruge hrana şi valorile sale nutriţionale. Cu toate acestea, procesul de gătire la abur prin vasele Masterpiece previne contactul mâncării cu apa, deoarece aceasta poate fi gătită cu abur fără a adăuga apă în vas, rezultând păstrarea nutrienţilor naturali esenţiali, vitaminele şi conţinutul de minerale.
Mânerele sitei sunt unic proiectate pentru a nu se supra-încălzi datorită tehnologiei patentate ce asigură un minim de conectivitate cu corpul vasului. Designul ergonomic şi cu stil permite o prindere fermă şi o manevrare uşoară. O altă soluţie inteligentă şi practică vă permite să aşezaţi capacul vasului pe mânere.
Cercetările medicale au dovedit că o dietă nesănătoasă este cauza principală a tuturor bolilor cronice serioase din lume în zilele noastre (obezitate, hipertensiune, boli cardiovasculare, diabet şi cancer). O dietă nesănătoasă, pregătirea complet incorectă a meselor şi calitatea slabă a vaselor reprezintă cauza principală a bolilor de inimă, cea mai mare problemă de sănătate din lume. Fierbem legumele în apă fără a fi necesar, drept urmare, mâncăm preparate lipsite de valoare nutriţională care ne dau doar falsul sentiment de saţietate, dar foamea revine repede făcându-ne să mâncăm mai mult şi prea multă mâncare nesănătoasă.
Zepter are cea mai bună soluţie: cu ultima noastră tehnologie inovatoare, hrana poate fi gătită fără a adăuga apă şi la temperaturi scăzute, păstrând astfel nutrienţii din mâncare şi ajutându-vă să vă menţineţi sănătatea, pentru o viaţă mai bună şi mai îndelungată.