Pentru re?eta de Gazpacho în stil Zepter vom folosi ingredientele la maximum, iar din pulpa suculenta vom pregati ni?te turte delicioase de quinoa, re?eta pe care va invitam sa o încerca?i saptamâna viitoare!
INGREDIENTE
Pentru supa:
- 1kg ro?ii
- 1 castravete mic
- ½ ardei gras ro?u
- 1 ceapa ro?ie mica
- ½ lamâie
- 1 ca?el de usturoi
- Busuioc proaspat
- Ulei de masline
- Ro?ii cherry asortate
- 1/3 castravete
- Busuioc proaspat
- Ulei de masline
- Sare Himalaya
MOD DE PREPARARE
- Toca?i ingredientele pentru supa ?i presa?i-le folosind storcatorul More Juice Press.
- Pune?i supa la rece în frigider
- Odata racita, adauga?i ro?iile cherry taiate în jumatate, castravetele ?i busuiocul proaspat. Condimenta?i cu sare Himalaya ?i ulei de masline.
POFTA BUNA!