Zepter Thermocontrol vă permite să pregătiți alimente sănătoase la temperatura corectă și să controlați procesul de gătire fără a ridica capacul. Mâncarea se gătește în suc propriu la temperatură scăzută, păstrându-și valorile nutritive și biologice și economisind până la 70% din energie și până la 30% din alimente.
Înregistrează-te GRATUIT și beneficiază de privilegiile calității de membru:
Achiziționează la prețuri privilegiate - reduceri de la 5% până la 40%.
Înregistreaza noi membri și poți câștiga un premiu de până la 10%.
Vînde produsele Zepter și poți câștiga comisioane de până la 40%.
Nivel de Reducere
+
Număr de Membri
Nivel de Reducere
-
-
1
2
2
4
10
10
Înscrierea în ZepterClub este gratuită și nu implică obligații!
Prețul de vânzare | 74,66 Lei |
ZepterClubⓘpreț | 72,42 Lei |
Cantitate | |
Discount -3% | -2,24 Lei |
Preț total | 72,42 Lei |
Prezentare generală
Zepter Thermocontrol vă permite să pregătiți alimente sănătoase la temperatura corectă și să controlați procesul de gătire fără a ridica capacul. Mâncarea se gătește în suc propriu la temperatură scăzută, păstrându-și valorile nutritive și biologice și economisind până la 70% din energie și până la 30% din alimente.
Prezentare
GĂTIRE FĂRĂ APĂ ADĂUGATĂ
Așezați întotdeauna alimentele proaspăt clătite în oala rece, fie lăsând-o ¼ goală, fie umplându-le până la 3 cm de margine și acoperiți.
Așezați oala acoperită pe aragazul rece și porniți sursa de căldură (medie spre mare).
Când săgeata Zepter Thermocontrol ajunge la jumătatea câmpului verde, reduceți căldura la minim.
PRĂJIRE FĂRĂ GRĂSIMI ADĂUGATĂ
Puneți oala goală acoperită pe aragaz și porniți-o la temperatura maximă timp de max. 5 minute.
Oala este gata de prăjit odată ce săgeata Zepter Thermocontrol a ajuns la jumătatea câmpului verde sau atunci când, aruncând câteva picături de apă în tigaie, acestea se învârt pe fund („efect de perlă”), după maximum 5 minute.
Puneți întotdeauna carnea în oala goală deja încălzită și apăsați carnea în jos pentru a o prăji.
Dupa 30-60 de secunde intoarcem carnea prajita si presam din nou, apoi lasam la fiert, pana este gata. Reduceți căldura la minimum, opriți sau scoateți oala de la sursa de căldură.