Vă aflaţi aici: Pagina de pornire /

INTERCOSMETICANEUCHÂTEL S.A., ELVEŢIA

Intercosmetica Logo 
 
PRODUSE AVANSATE ŞI TESTATE CLINIC, CU GARANŢIA CALITĂŢII ŞI STANDARDELOR DE EXCELENŢĂ ELVEŢIENE

Intercosmetica Neuchâtel S.A., Elveţia, a fost fondată în 1956 de către grupul german Wella şi achiziţionată în 1996 de către grupul Zepter, care şi-a întemeiat brandul Cosmetics & Luxury.

Prin intermediul propriilor departamente de Cercetare şi Dezvoltare şi Teste Cosmetice, laboratoarele Intercosmetica caută în permanenţă să dezvolte şi să testeze formule pure şi eficiente, pentru generaţii noi de cosmetice. Unitatea de producţie a implementat cele mai riguroase sisteme de management al calităţii (certificări ISO 9001:2015) şi garantează controlul impecabil al liniilor sale de produse cosmetice. De la dezvoltarea formulelor inteligente până la etapele finale de producţie, Intercosmetica vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi.

Tehnologiile inovatoare, îmbinate cu utilizarea unor ingrediente active de origine naturală organică, au permis obţinerea unor rezultate extraordinare în domeniul fitocosmeticelor, soluţii perfecte pentru a susţine sănătatea pielii şi a vă proteja sănătatea şi frumuseţea.
Laboratoarele Zepter din Elveţia vă pun la dispoziţie produse cosmetice pe bază de ingrediente naturale, obţinute prin tehnologii avansate şi FĂRĂ PARABENI, pentru rezultate de combatere rapidă şi intensivă a îmbătrânirii, dar cu formule delicalte, inclusiv pentru tenurile foarte sensibile.
 
  • LABORATOARELE DE CERCETARE ŞI DEZVOLTARE DEZVOLTĂ FORMULE INOVATOARE
  • INSTITUTUL DE EFECTUARE A TESTELOR COSMETICE LE EVALUEAZĂ EFICIENŢA PRIN SISTEME DE BIOINGINERIE, TESTE ALE CONSUMATORILRO ŞI TESTE CUTANATE LOCALIZATE
 
 
 

INTERCOSMETICANEUCHÂTEL S.A., SWITZERLAND